Úvod / Blog

Pohlídejte si 24 hodin denně cenu zlata a stříbra. Je tu nový revoluční hlídač cen!

Chcete nakoupit cenné kovy za přesně danou cenu? Nebo vás zajímá růst, či pokles cen? Chystáte se zlato prodat za příznivou cenu? Pak je tu pro vás nový hlídač ceny, který 24 hodin denně živě sleduje cenu zlata a stříbra ve třech měnách. 

Hlídač je součástí zcela nových grafů cen zlata a stříbra, které pro vás sledujeme živě 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Ceny si můžete na grafech zobrazit ve třech měnách - CZK, EUR, USD. 

Hlídač ceny zlata

Hlídat cenu, nebo zasílat pravidelné info

Na výběr máte ze dvou variant hlídače. Buď si můžete nastavit cenu, kterou chcete hlídat a při jejím dosažení si nechat poslat e-mail. Anebo si nastavit pravidelné denní zasílání aktuální ceny v konkrétní čas. 

Hlídač ceny zlata a stříbra detail

Hlídače můžete nastavit na cenu investičního zlata, nebo cenu stříbra. Cena je aktualizovaná v režimu 24/7, zvolit můžete jakýkoliv čas. 

  1. Vyberte si cenný kov
  2. V části Upozornit mě si vyberte typ hlídače (při ceně, nebo každý den)
  3. Nastavte si měnu - CZK, USD, EUR
  4. Vyberte si hlídanou cenu (v trojské unci - 1 Oz), nebo čas zaslání upozornění (třeba k ranní kávě)
  5. Pokud chcete podle aktuální ceny nakupovat, vyberte si jakýkoliv čas zaslání, na Zlatosnadno.cz nakoupíte opravdu kdykoliv s okamžitou fixací
  6. Zadejte váš e-mail a vytvořte svého hlídače kliknutím na tlačítko Vytvořit hlídače 
  7. Doporučujeme do pár minut zkontrolovat vaši e-mailovou schránku včetně složky spam, nebo hromadné pošty

Kromě nastavení hlídače můžete na stránce sledovat i vývoj ceny zlata, nebo stříbra za poslední den až 10 let do minulosti. Stejný graf pak najdete i na detailu produktů v e-shopu. 


graf ceny zlata 2022