Úvod / Blog

Provoz zlatosnadno.cz a výdejen zboží v rámci aktuálního vládního nařízení

Vážení klienti, vzhledem k aktuálnímu nařízení Vlády ČR je z naší strany možné prodávat investiční zlato a stříbro pouze po předchozí objednávce v našem e-shopu.

Vážení klienti,

vzhledem k aktuálnímu nařízení Vlády ČR je z naší strany možné prodávat investiční zlato a stříbro pouze po předchozí objednávce v našem e-shopu.

Tak jako doposud si můžete zvolit formu platby:

  • bankovním převodem do 2 000 000 CZK,
  • v hotovosti do 250 000 CZK / 10 000 EUR,
  • dobírkou do 100 000 CZK.

A formu dodání:

  • Českou poštou -  do ruky nebo na poštu - formou pojištěného cenného psaní výhradně do vlastních rukou adresáta /nyní zdarma/,
  • osobní převzetí ve Zlíně,
  • osobní převzetí v Praze.

Ceny zboží jsou vždy v okamžiku odeslání objednávky konečné.
Po dokončení objednávky vás budeme telefonicky kontaktovat pro ověření objednávky a upřesnění data expedice nebo převzetí zboží při osobním vyzvednutí. 

Dostupnost zboží a termíny dodání 

Vzhledem k mimořádně velké poptávce po investiční zlatých a stříbrných slitcích, která je způsobená převážně velmi výhodným kurzem na mezinárodních burzách, máme následující dodací lhůty:

<table border="0">

Dostupnost v e-shopu u detailu produktuExpedice zboží Českou poštouVýdej ve ZlíněVýdej v PrazeSkladem ihned k dodáníNejpozději třetí pracovní den po dni uskutečnění objednávky. Pokud má být tímto dnem pátek, pak je zboží expedováno hned následující pondělí.Nejpozději třetí pracovní den po dni uskutečnění objednávky - i v závislosti na aktuální kapacitě pobočky.Nejpozději čtvrtý pracovní den po dni uskutečnění objednávky - i v závislosti na aktuální kapacitě pobočky.Na cestě: termín naskladnění +- 3 dnyNejpozději třetí pracovní den po termínu naskladnění zboží s maximální odchylkou tří kalendářních dnů. Pokud má být tímto dnem pátek, pak je zboží expedováno hned následující pondělí.Nejpozději třetí pracovní den po termínu naskladnění zboží s maximální odchylkou tří kalendářních dnů - i v závislosti na aktuální kapacitě pobočky.Nejpozději čtvrtý pracovní den po termínu naskladnění zboží s maximální odchylkou tří kalendářních dnů - i v závislosti na aktuální kapacitě pobočky.

V případě dotazů se neváhejte obrátit na naši infolinku 577 440 037 denně od 9:00 do 16:30.

Děkujeme za pochopení.

ZLATÉ REZERVY s.r.o. / divize zlatosnadno.cz
nám. T. G. Masaryka 588, 760 01 Zlín
Na poříčí 1070/19, 110 00 Praha 1
IČ: 292 14 891
Infolinka: 577 440 037


Zásilka