Úvod / Blog

Snadná cesta ke zlatu

Jistě se průběžně zajímáte o to, jak co nejlépe uchovat hodnotu svého majetku, ochránit ho před inflací a v pořádku předat dalším generacím.

Finanční experti doporučují část volných finančních prostředků uložit do fyzického zlata.

Zlato se snadno pozná i převáží, je trvanlivé a prakticky nezničitelné. Už po tisíce let je vnímáno jako peníze – představuje jedinou dobrovolně uznávanou globální měnu.

Osvícení investoři využívají současných příznivých cen a navyšují své zlaté zásoby.

Velmi jednoduše si dnes pořídíte především zlaté slitky a mince. Výnosné investiční zlato pak máte doma nebo v sejfu pod kontrolou a v případě zájmu ho zase rychle vyměníte za hotovost.

Kde nakoupíte zlato bezpečně a diskrétně

Všechny služby okolo zlata vám komfortně zajistí e-shop Zlatosnadno.cz – jedinečný v tom, že si zde můžete zboží objednat vždy v konečných cenách, každý den v týdnu v režimu 24/7. Lákavý je i nákup produktů s garancí nejnižší ceny mezi TOP 5 e-shopy s investičním zlatem.

  • Okamžitá fixace ceny zlata však zdaleka není jediná výhoda internetového obchodu Zlatosnadno.cz. Další následují.
  • Dlouhá doba splatnosti: stačí, když zboží uhradíte do 3 pracovních dnů po dokončení objednávky, a ne v řádu desítek minut, jak je to v oboru běžné.
  • Platby na dobírku až do 150 000 Kč: odeslání investičního zlata Českou poštou je vždy bezpečné a diskrétní, např. místo uvedení ulice lze použít institut poste restante.
  • Doprava zdarma: i když je doručení investičního zlata nákladné, s využitím slevového kupónu ho získáte bezplatně.
  • Pevné zázemí firmy, výhodný výkup zlatých slitků, možnost platit také v eurech a bitcoinech, dodávky i na Slovensko.

Když to shrneme, Zlatosnadno.cz je vaše nejrychlejší cesta ke zlatu, založená na jistotě konečné ceny a pohodlné úhrady.


CombiBar zlato