Úvod / Blog

Zlato je trvalý uchovatel hodnoty

Skutečné fyzické zlato je tu s námi tisíce let a vždy sloužilo jako základ měn a ekonomik. Zlato není obyčejný obchod, je to především uchovatel hodnot. 

Fyzické zlato je aktivum, které je pouze a jen vaše. Zlato je nejlepším zajištěním, ochranou, která přežije všechny krize, krachy, nebo pády. 

Fyzické zlato je nezničitelné. Neshoří v ohni, nekoroduje, nerezaví. Nezničí ho voda, ani mráz. I to je také důvodem, proč ho všechny centrální banky po celém světě drží a uchovávají v trezoru. 

Pokud je zlato tak důležité pro centrální banky, je důležité i pro vás. Využívejte ho ve svém investičním portfoliu, držte jej pro své děti, pro svou budoucnost. 

Vložte své úspory do fyzického zlata

Vyberte si z nabídky zlatých slitků a mincí desítkami let ověřených producentů - rakouské a švýcarské mincovny, od kterých pravidelně pořizujeme fyzické zlato o hmotnosti od 20 gramů. Vám je poté dodáváme s certifikátem pravosti a řadou dalších výhod. 

  • cenu zlata vám fixujeme okamžitě v čas nákupu
  • objednávku vám do 30 minut potvrdíme telefonicky a domluvíme se na dodání
  • ke zlatým slitkům si můžete objednat etuji za zvýhodněnou cenu
  • poštovné je zdarma po celé ČR
  • zásilka je pojištěna na svou hodnotu

Připojte se ke světovým centrálním bankám, hedgeovým fondům, bohatým rodinám a desítkám tisíc investorů, kteří všichni aktivně nakupují a již dnes drží tisíce tun zlata.